Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi tájékoztató

A Honlap megtekintése során gyűjtött és küldött adatok

Az SZGY ArtDesign oldal (továbbiakban Honlap) látogatásához regisztrációra nincs szükség, a Honlap megtekintéséhez személyes adat megadása nem szükségeltetik. Ilyen formán a Honlapnak csupán a látogatása, megtekintése során az Ön IP címén, rendszer és eszközinformáción felül a Szolgáltató semmiféle személyes adatokat nem kér, nem gyűjt, nem tárol. A Honlap látogatásakor a rendszer automatikusan rögzíti az Ön IP címét. Az rögzített IP címeket a webszerver naplófájlok tartalmazzák. A Szolgáltató a naplófájlokat 7 napig tárolja, ezután automatikusan törlődnek.

A Honlap megtekintésekor olyan, nem személyes adatnak minősülő adatokat, információkat gyűjtünk az Ön által használt rendszerről, eszközről, amelyek nagyban megkönnyítik a honlap megtekintését, az azon való navigációt Ön által használt eszközzel. Ilyen adat a látogató által használt operációs rendszer, böngésző program, a domain név ahonnan a Látogató a Honlapra érkezett. A begyűjtött információkon felül a honlap látogatása során olyan adatok (cookie-k) kerülnek az Ön által használt eszköz gyorsítótárjába, amelyek szintén a honlap megtekintését, az azon való navigációt teszik könnyebbé. Ezek az adatok nem használhatók fel a személyazonosság azonosítására.

Adatok gyűjtése és tárolása a Honlap megtekintésén túlmenően

A Szolgáltató az e-mailben, telefonon, személyesen, vagy bármely más módon ajánlatot kérők adatait, a szerződést kötők adatait, valamint a számlára kiállított adatokat a vonatkozó törvényeknek megfelelően gyűjti és tárolja. Ezen személyes adatokat Ön önkéntesen bocsájtja a Szolgáltató részére. A Szolgáltató ezen adatokat a törvényi előírásoknak megfelelően csak addig tárolja, amíg Ön az adatok kezeléséhez történő hozzájárulást visszavonja, illetve amíg az erre vonatkozó törvényi kötelezettségeknek eleget nem tett (pl. számlák megőrzési ideje).

Az adatok védelme

Az automatikusan gyűjtött, valamint az Ön által önkéntesen szolgáltatott adatok biztonságáért a szolgáltató a tőle elvárható módon mindent megtesz. Az adatokat harmadik félnek nem szolgáltatja ki.