fbpx

SZGY ArtDesign
Te elképzeled, ÉN megvalósítom
Rövid történetem :

Mindig is a digitális világ és azok felfedezéséért voltam oda. Egyre több új területen szeretnék érdekelt lenni és referenciákat szerezni!

Miért kezdtem el és mit szeretek benne? Minden érdekeltségem azért vonz ennyire, mert egyáltalán nem tartom semelyik megbízásom monotonnak és unalmasnak! Nagyon tetszik benne, hogy minden projekt más és más.Próbálom a lehető legjobban személyre szabni a projektjeimet.

A 9o – es években születtem, amikor Magyarországot már a globalizáció okozta rohanás, fogyasztás hatotta át. Gyermekkoromat az otthon biztonságában, egy digitális – virtuális világban töltöttem. Esztétikai szemmel láttam a világot, és szinte elvártam, hogy tökéletes legyen. Magam fedeztem fel minden csodámat.
Kamaszként nem éreztem magam sehová tartozónak, saját gondolkodással bírtam. Úgy véltem, amit adok, azt vissza is várhatom. Ha nem lehet így, mire a hajtás, és a törekvés?!
Képzettség ide vagy oda, az autodidakta tanulást választottam, mert így csak azt a tudást sajátítom el, ami igazán érdekel. Így fenntarthatom annak a lehetőségét, hogy állandó fejlődésben legyek, és olyat adjak az embereknek, ami igazán értékes.
Későn érő típusnak tartom magam, ezért hiszek abban, hogy a képzelet, és a kreativitás olyan hajtóerő, ami átsegít a hétköznapi gondok megoldásában. Olyan emberré tesz, ami végül elvezet a sikerhez, és az ön bizonyításhoz.
Mire felnőttem, rájöttem, hogy az élet tele van stresszel, és hamissággal. A pénz a minden, nem az “ember”. Egy gyárban robot vagy, és a két kezed nem elég ahhoz, hogy ne nézzenek hülyének. Nem számít a szakmai tapasztalat, sem az elköteleződés a minőségi szolgáltatások nyújtása iránt.
Van családom, gyönyörű feleségem, és csodálatos kislányom, akik mindig mindenben mellettem álltak. Szeretném nekik megmutatni, hogy amit tőlem remélnek, képes vagyok teljesíteni.
Egy olyan koncepcióra vártam, amely ötvözi a felfedezés csodáit, az “azt csinálom, amit szeretek”, és nem mellesleg pénzkereseti forrás is.
Minden azzal kezdődött, hogy rátaláltam a fényképezőgép nyújtotta szin világra, és a grafikusi üzletágra. Elkezdtem tervezéssel foglalkozni, és néhány hobby minőségű kép felvételt készítettem.
Nem gondoltam, hogy rögtön belevágok, mert hiányoztak az alapok. Erre azonban jöttek a megoldások, mert megtaláltam mentoraim, tanítóim, akik jó tanácsokkal láttak el, és biztattak, így szinte játszva értem el elsö sikereimet.
EZ volt életem legjobb döntése, mert azóta érzem magam igazán teljesnek. Térségünkhöz képest valódi szükséglet – igény jelentkezik az emberekben, hogy időnként ebben a rohanó világban megálljanak, és visszatekintsenek.
Szükség van élő emlékekre, amely hangulatod, lelkiállapotot, vagy csucsformád tükrözi vissza. Ezt majd elöveszed, megnézed, és tudni fogod, ahhoz képest hol tartasz. Nincs veszíthető minőség, nincs véletlen törlés. Nincs elhagyott memóriakártya, törött telefon, sem házi minőség.
Képi alkotása kell bizonyos életszakaszokban elért eredményeknek, fontos eseményeknek, hiszen mi vagyunk életünk szereplöi. A képben ott a pillanat, és a spontaneitásod, ami csak te vagy.
Egyszer születsz, és egyszer vagy 18 éves. Van első szerelem, és egyszer veszítünk el valakit, akit nem tudunk visszakapni.
Kilépve az arcszépítő szelfik korlátoltságából megjeleníthetsz magadról valamit, amiben változtál, jobb lettél, vagy érettebb. Szükséged van a többre, amiben van némi profizmus.
Sikereimen felbuzdulva, már sokan csatlakoztak életfilozófiámhoz, ujra divat lett a képzelet határtalan megvalósítása.
Most, hogy olvastál, már Te is tudsz rólam. Csatlakozz, ha egy sokszínű,kreatív alkotó munka részesévé szeretnél válni, és,ha néha szeretnél kitörni a mindennapok körforgásából 🙂

Amiben tudok segíteni:

Fényképészet és videófelvétel:  

• Kismama fotózás  

• Gyermek és családi fotózás  

• Karácsonyi fotózás  

• Esküvői fotózás 

• Portréfotózás,zsáner 

• Akt,félakt,művészi akt fotózás

  Grafikusi ág :

• Weboldal tervezés
• Arculat, logo, design tervezés
• Komplett grafikai tervezés, kivitelezés
• Plakátok, szórólapok
• Névjegykártyák
• Csomagolások, könyvborítók komplett tervezése
• Egyedi ruhák, céges munkaruhák tervezése
• Telefontokok, bögrék, tornazsákok, párnák, egyedi ajándéktárgyak

Amit szeretnék még kipróbálni:

• Étlap,itallap
• Esküvői meghívó
• Címkék,könyvborítók tervezése