SZGY ArtDesign
Te elképzeled, ÉN megvalósítom
Rövid történetem :

Mindig is a digitális világ és azok felfedezéséért voltam oda. Egyre több új területen szeretnék érdekelt lenni és referenciákat szerezni!

Miért kezdtem el és mit szeretek benne? Minden érdekeltségem azért vonz ennyire, mert egyáltalán nem tartom semelyik megbízásom monotonnak és unalmasnak! Nagyon tetszik benne, hogy minden projekt más és más.Próbálom a lehető legjobban személyre szabni a projektjeimet.

A 9o – es években születtem, amikor Magyarországot már a globalizáció okozta rohanás, fogyasztás hatotta át. Gyermekkoromat az otthon biztonságában, egy digitális – virtuális világban töltöttem. Esztétikai szemmel láttam a világot, és szinte elvártam, hogy tökéletes legyen. Magam fedeztem fel minden csodámat.
Kamaszként nem éreztem magam sehová tartozónak, saját gondolkodással bírtam. Úgy véltem, amit adok, azt vissza is várhatom. Ha nem lehet így, mire a hajtás, és a törekvés?!
Képzettség ide vagy oda, az autodidakta tanulást választottam, mert így csak azt a tudást sajátítom el, ami igazán érdekel. Így fenntarthatom annak a lehetőségét, hogy állandó fejlődésben legyek, és olyat adjak az embereknek, ami igazán értékes.
Későn érő típusnak tartom magam, ezért hiszek abban, hogy a képzelet, és a kreativitás olyan hajtóerő, ami átsegít a hétköznapi gondok megoldásában. Olyan emberré tesz, ami végül elvezet a sikerhez, és az ön bizonyításhoz.

Van családom, gyönyörű feleségem, és csodálatos kislányom, akik mindig mindenben mellettem álltak. Szeretném nekik megmutatni, hogy amit tőlem remélnek, képes vagyok teljesíteni.
Egy olyan koncepcióra vártam, amely ötvözi a felfedezés csodáit, az “azt csinálom, amit szeretek”, és nem mellesleg pénzkereseti forrás is.
Minden azzal kezdődött, hogy rátaláltam a fényképezőgép nyújtotta szin világra, és a grafikusi üzletágra. Elkezdtem tervezéssel foglalkozni, és néhány hobby minőségű kép felvételt készítettem.
Nem gondoltam, hogy rögtön belevágok, mert hiányoztak az alapok. Erre azonban jöttek a megoldások, mert megtaláltam mentoraim, tanítóim, akik jó tanácsokkal láttak el, és biztattak.
EZ volt életem legjobb döntése, mert azóta érzem magam igazán teljesnek. 

Sikereimen felbuzdulva, már sokan csatlakoztak életfilozófiámhoz. Csatlakozz, ha egy sokszínű,kreatív alkotó munka részesévé szeretnél válni 🙂

Brand logója

Grafikai tervezés,Weboldal készítés,Webáruház készítés,Social Media menedzsment,Weboldal karbantartás, üzemeltetés,Egyedileg az ügyfél igényei szerint,Rövid határidővel,elérhető áron.

Elérhetőségeim

Impresszum

Jogi nyilatkozat

© 2021 - Szabó Gyula - szabadúszó grafikus - Minden jog fenntartva.