Vélemények

Fotózással és fotók retusálásával foglalkozom.
Vállalkozásom új ággal bővült és ennek
segítségére kértem az SZGY ArtDesign-et, hogy
rakjon nekem össze egy plakátot.
Csak ajánlani tudom őt, profi és gyors munkavégzés volt.Nagyon szépen köszönöm
ezt az összeállítást.
Fogunk mi még együtt dolgozni!
Nagyon sok segítséget kaptam az
SZGY ArtDesign-től,pontos,igényes munkái vannak,
a megrendelő igényeire szabva!, és mivel ért
a marketing részéhez is, így nem csak szépek, de hatékonyak is az általa készített tartalmak 🙂
Keressétek őt bizalommal!
Segítőkész,korrekt,gyors, szolgáltatást kaptam!Kiemelném, azt amit máshol még nem tapasztaltam, hogy többször is akartam módosítani, mivel nehezen döntöttem el, melyik verzió legyen a lényeges!Ennek ellenére bármennyiszer segített a módosításban INGYENESEN !
A táborunknak szerettem volna szórólapot, így találtam rá az SZGY ArtDesign-re.A csapatomban mindenkinek tetszett az elkészített munka. Továbbra is szeretnék együttműködni, ha arra kerülne a sor 🙂
Egy hirdetési plakátra volt szükség az oldalamnak, amikor az SZGY ArtDesign-hez fordultam segítségért. Legjobban az tetszik a kész munkában, hogy nagyon az én igényeimre van szabva a végeredmény 🙂 Én biztos, hogy ide fogok fordulni, ha megint digitális grafikai szolgáltatásra lenne szükségem!
Az újonnan induló webshopom-nak kerestem egy kompetens személyt, aki megtudja valósítani azt a logót és pólótervet, amit kigondoltam . Számomra mind a hozzáállás,ár,segítőkészség pozitív volt! Ha legközelebb ruházati dizájnra van szükségem, akkor ide fogok megint fordulni 🙂
Brand logója

Grafikai tervezés,Weboldal készítés,Webáruház készítés,Social Media menedzsment,Weboldal karbantartás, üzemeltetés,Egyedileg az ügyfél igényei szerint,Rövid határidővel,elérhető áron.

Elérhetőségeim

Impresszum

Jogi nyilatkozat

© 2021 - Szabó Gyula - szabadúszó grafikus - Minden jog fenntartva.